Contact

Heeft u een vraag? Raadpleeg de productinformatie of de pagina 'Veelgestelde vragen'. Komt u er niet uit, of heeft u een opmerking of suggestie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Ga naar het klachtenreglement als u niet tevreden bent over de aanvraagprocedure, de kwaliteit van uw product of als u van mening bent dat wij u niet op een correcte manier hebben behandeld.

Mogelijk langere wachttijd

Wegens grote drukte is de wachttijd voor het behandelen van aanvragen voor luchtvaart producten langer dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om iedere aanvraag zo snel mogelijk te behandelen en de levertijden zo kort mogelijk te houden.

  • Luchtvaart producten: Graag herinneren wij u eraan dat we vragen omtrent de status van uw aanvraag niet kunnen beantwoorden. Indien uw aanvraag langer dan 25 werkdagen geleden is ingediend, neem dan telefonisch contact op.

Maatregelen coronavirus

Kiwa N.V. en Kiwa Register volgen de adviezen van de overheid om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Kiwa Register tracht de uitgifte van vergunningen binnen de mogelijkheden zo veel mogelijk voort te zetten. Kijk op de betreffende productpagina voor specifieke meldingen.

Contactformulier

Geef aan welk product of onderwerp uw vraag betreft (verplicht)

Productgroep *:
Product *:
Waarover gaat uw vraag/opmerking? *
Heeft u al een aanvraag ingediend? *
Naam *:
E-mail *:
Telefoonnummer:
Omschrijf uw vraag/opmerking *:

Met het invullen en verzenden van dit formulier bevestigt u dat u onze disclaimer, het cookiebeleid en onze privacyverklaring heeft gelezen.


* Verplichte velden

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur via: 088-998 48 88 (lokaal tarief).

Vragen over de status van uw aanvraag worden niet door onze klantenservice beantwoord. Alleen voor de status van uw digitale tachograafkaart of scheepvaartproduct kunt u terecht in het aanvraagportaal. Klik hier om in te loggen in het aanvraagportaal.

Voor informatie over de wet- en regelgeving kunt u de productpagina’s raadplegen of ga naar wetten.overheid.nl. Onze klantenservice geeft u geen informatie over persoonlijke dossiers of over wet- en regelgeving.

Op de pagina 'Actuele meldingen' vindt u informatie over eventueel onderhoud van en storingen op onze website.

Bezoekadres

Onze balie is op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 16:00 uur en alleen op afspraak te bezoeken. Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken. Het bezoekadres niet geopend op vrijdag 31 december 2021.

Kiwa Register
Sir Winston Churchilllaan 273
2288 EA  Rijswijk (Zuid-Holland)

Postadres

Kiwa Register
Postbus 4
2280 AA  Rijswijk (Zuid-Holland)