Actuele meldingen

Onderhoud aanvraagportaal

Donderdag 23 september is het aanvraagportaal (https://portal.kiwaregister.nl/) in verband met onderhoud van 12:00 tot 14:00 uur niet beschikbaar. Excuses voor de overlast.

Mogelijk langere wachttijd

Wegens grote drukte is de wachttijd voor het behandelen van aanvragen voor luchtvaart en scheepvaart producten langer dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om iedere aanvraag zo snel mogelijk te behandelen en de levertijden zo kort mogelijk te houden.

  • Luchtvaart producten: Graag herinneren wij u eraan dat we vragen omtrent de status van uw aanvraag niet kunnen beantwoorden. Indien uw aanvraag langer dan 25 werkdagen geleden is ingediend, neem dan telefonisch contact op.
  • Scheepvaart producten: Dien uw aanvraag in één keer compleet en betaald in om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Maatregelen coronavirus

Kiwa N.V. en Kiwa Register volgen de adviezen van de overheid om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Kiwa Register tracht de uitgifte van vergunningen binnen de mogelijkheden zo veel mogelijk voort te zetten. Kijk op de betreffende productpagina voor specifieke meldingen.